John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Current

Current betyder ström. Att sitta i Current och meditera betyder att skapa och hålla flöde av energi. Genom meditationerna skapas ett flöde av energi som hjälper Andarna i deras arbete samtidigt som det förstärker vårt eget läkande. Många människor har blivit hjälpta genom att bara sitta i de de starka energierna i Current och göra ett andligt arbete. Du befriar dig från det andliga lidandet bakom det fysiska. Du behöver be Entiteter om hjälp, att vissa dig vad som finns bakom ditt lidande. Ofta i ditt inre ser du en bild från det förflutna och förstår vad som har hänt. När du förstår det kan du lät acceptera det som har hänt och förlåta dig själv och människor som du länge trott att de skadade dig. Du kan skicka kärlek både till dem och till dig själv. ”Älska ditt värsta fiende” – Jesus Christus. När människor passerar genom Current förbereds dem för möten med Andeväsen.

 

Dr Augusto,  frågar ibland: Varför sitter de här personerna i mitt current room där de inte får den hjälp de behöver?