John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

»

Om Casa de Dom Inacio, del 2

Även idag kommer människor till Casan för healing och andlig utveckling. De helande energier finns som vanligt i Casan.  Varje onsdag, torsdag och fredag samlas människor i den stora salen för att öppna dagen med böner och meditation och för att ställa sig i kö och lämna sina böner om healing och utveckling i livet. 

      20140516_161547 2Trädgård    

    

Det ges också information om Casa de Dom Inacio de Loyola, healingprocessen, casaregler och -procedurer. Inbjudna gäster delar med sig av upplevelser och erfarenheter av sin healing. De Andeväsen eller Entiteter som vi kallar de för som ofta kommer till Casan är:

Dr Augusto     

Doctore Augusta de Almeida         Dom Ignacio of Loyola                   Santa Rita av Cascia

 

 

               Kung Salomon

Casa är mycket välorganiserat tack vare de många volontärer som arbetar där. Bland dem finns läkare, domare, tandläkare, ingenjörer, lärare, arbetare och affärsmän. Alla har avfärdats av läkare som icke behandlingsbara och kom hit som sista utväg. De vågade söka efter det omöjliga. Deras belöning blev inte bara en andra chans i livet utan också en ny förståelse för syftet i detta fysiska liv.

Läkande Krafter  29