John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

»

Om Casa de Dom Inacio, del 2

Varje onsdag, torsdag och fredag samlas människor i den stora salen för att öppna dagen med böner och meditation och för att ställa sig i kö för att personligen träffa Andeväsen inkorporerad i Medium Joao.

      20140516_161547 2Trädgård    

    

Det ges också information om Casa de Dom Inacio de Loyola, healingprocessen, casaregler och -procedurer. Inbjudna gäster delar med sig av upplevelser och erfarenheter av sin healing. Även Medium Joao kommer till stora salen och hälsar på. Många välkomnar Joaos besök då de gärna vill bevittna de synliga andliga operationerna, som Andeväsen demonstrerar inför alla. De Andeväsen eller Entiteter som vi kallar de för som ofta kommer till Casan är:

Dr Augusto      

Doctore Augusta de Almeida          Santa Rita                                     Kung Salomon

Casa är mycket välorganiserat tack vare de många volontärer som arbetar där. Bland dem finns läkare, domare, tandläkare, ingenjörer, lärare, arbetare och affärsmän. Alla har avfärdats av läkare som icke behandlingsbara och kom hit som sista utväg. De vågade söka efter det omöjliga. Deras belöning blev inte bara en andra chans i livet utan också en ny förståelse för syftet i detta fysiska liv.

Läkande Krafter  29

Firandet i Casan

Medium Joas födelsedag firas i Casan i slutet av juni

    Föd m sångerska  20140627_231213

Sankt Ignatius firas i Casan den 27 juli varje år