John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Om Casa de Dom Inacio, del 1

Casa de Dom Inacio var ett av värdens mest besökta center när Medium var aktiv i Casan. Den kallades för andligt sjukhus som arbetar enligt den spiritistiska doktrinen skopade av den franske filosofen Allan Kardec som levde på 1800 talet. Enligt den genomförs healing av högt utvecklade andeväsen, som under sin sista inkarnation här på jorden var mycket högtutvecklade människor som ägnade sina liv åt att hjälpa människor och vilka fortsätter sitt välgörande arbete även från andra sidan. Healing är resultatet av ett samarbete mellan dem och människor i syfte att hjälpa den mänskliga själen att utvecklas.

Det som hände i Casan studerades av läkare, vetenskapsmän och studenter, beundrades av många och framförallt av alla som har gått igenom den ofattbara fysiska och emotionella resan, som det är att helas. De kallar det för mirakel men enligt nya rön inom kvantfysiken besitter varje människa en förmåga och kraft så om vi skulle förstå den och använda skulle vi kunna alltid vara friska och lyckliga. Vetenskapens bild om den värld vi lever i fortsätter att förändras.

        

Huset ligger på en högplatå, där marken är full av bergkristaller, vilka utgör en kraftfull energikälla. Att sitta i trädgården med den vackra naturen – böljande kullar och fantastiska molnformationer – framför sig och beundra dess skönhet är en ren terapi.

Platsen har mycket höga energier. Många känner dess behagliga, läkande krafter och tillbringar mycket tid här för att ta emot dem och förstärka sin hälsa och vitalitet.