John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

John of God – transmedium

Välkomna till Casa de Dom Ignacio – skapade av den Mest kraftfulla healern i vår tid!

Han är en av de mest begåvade och kraftfulla andliga medium i vår tid.  Sedan sextio år tillbaka har han hjälpt miljoner människor världen över. Många sjuka i bl.a. cancer, aids, MS, diabetes, hjärtproblem, epilepsi, Parkinson, depression, utbrändhet mm. har besökt John of God och känt av en klar livsförbättring i samband med besöket för deras olika sjukdomar.

Många andliga sökare kommer till Casan för att utvecklas andligt och genom sitt andliga arbete med Entiteternas hjälp helas från svara sjukdommar. Många förstår att en väg till healing och andlig växande går igenom förståelse av att bakom den fysiska sjukdomen döljer sig själslig lidande. När själen helas följer kroppen med. Många lär sig att helande kräver förändring av uppfattning om sig själv, sin omgivning och det förflutna.  Helare från hela världen söker sig hit för att förstärka sin medialitet, sin healingkraft och fårmåga att hjälpa sina medmänniskor.

Hans riktiga namn är Joao Teixeira da Faria. Han är ett transmedium utöver det vanliga. Då han var verksam i Casan inkorporerade (tar in) högt utvecklade andeväsen, vilka använde hans kropp för att hjälpa människor genom synliga och osynliga andliga operationer. Människor som kom till hans Casa förundrades av de resultat som hans arbete åstadkom. Hans arbete studerades av läkare, vetenskapsmän och studenter, beundrades av många och framförallt av alla som har gått igenom den ofattbara fysiska och emotionella resan, som det är att helas. Även idag  kommer många till Casa, som en sista utväg, nar läkarna förklarat dem obotliga och många får en andra chans i livet. Manga får också en vägledning i sin andliga utveckling.

Det har skrivits manga böcker om John of God. Två är översätta till svenska: ”John of God” av Heather Cumming och ”Mirakelmannen João, hans liv och gärning” av Robert Pellegrino Estrich. Det har spelats in många dokumentärfilmer om Casa, John of God och hans mirakulösa healingarbete. Några av dem har visats på TV för svenska tittare. En film ”Healing, John of God, the spirits entities and their work for mankind”  fått flera utmärkelser på filmfestivalen i Monaco.

       Hemsida Johnofgod      Födelsedag med Monika och Jourunn     Abadiania 184

Hos Entiteten      89 (2)      Läkande krafter - Kopia