John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Caminho Encantado

Hjärtligt välkommen till Pousada Caminho Encantado i Abadiania.

Pousadan har sedan starten för några år sedan ständigt utvecklats och förbättrats. Från att ha haft endast fyra rum har den idag utökats till nästan 50. Varje rum har sin speciella form och karaktär.

Några rum är helt integrerade i landskapet; de finns på en sluttning vid den för centrala Brasilien så typiska platåurskogen Cerrado. Cerrado är efter Amazonas, Brasiliens näst största biotop. Många rum har underbar utsikt över skog och gröna dalar, flera har terrass där man kommer den vackra naturen in på livet.

Vi har att erbjuda våra gäster tre rum i form av en geometrisk figur octagon. Så heter också rummen. Tanken är att den heliga geometrin och närheten till naturen förstärker helandet. Rummen är byggda av glas och ligger i närheten till pousadan i naturområde Cerrado-skogar.

För gästernas trivsel finns det en vacker trädgård med terrass och stor swimmingpool. Den uppskatas av barn och vuxna, särskilt när temperaturen stiger upp till 30 grader eller mer på dagen. Då är det skönt att kunna ta sig ett svalkande dopp och sedan vila i trädgården.

Pousadas kök erbjuder brasiliansk mat, anpassad efter europeiska önskemål. Maten serveras tre gånger om dagen som buffé och inkluderar alltid vegetariska rätter. Det finns också kött, fågel, fisk och fläskkött.  Anpassat till Entiteternas rekommendationer använder man inte någon form av peppar eller starka kryddor till matlagningen. I samband med måltiderna serveras frukt, juice, kaffe och te. Vatten, kaffe och te samt frukt finns för övrigt dygnet runt att tillgå i matsalen.

Det finns tillgång till dator och WiFee på pousada, allt kostnadsfritt. Personalen talar portugisiska och engelska. Tvätt är möjlig att beställa till relativt låg avgift.

På Pousada Caminho Encantado finns något för alla smakriktningar, antingen man vill satsa på ett enkelt boende eller har större krav på lyx. Pousadan är en del av Casa de Dom Inacio, vars regler vi håller oss till. Vi tar framförallt emot gäster som genomgår behandlingar på Casan, men även andliga sökare. Välkomna.

Klicka på bilderna för förstoring.

20140425_120853  20131224_175030 Pasionfrukt Solnedg 2

                                                                  

Jag har samarbete även med andra hotel som jag anlitar. Dessa är  t.ex. Amazonas, Furlan mm. Alla ligger på gångavstånd från Casan. Här följer några bilder från dessa.