John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Kristallbad

Bergkristaller, speciellt slipade och belysta påverkar varje energicentrum/chakra när du ligger ner på en säng och tar emot healing krafter. Kristallbehandlingar är ofta rekommenderade av Entiteterna som ett första steg inför healingprocessen eller då och då under hela processen. Syftet med kristallbehandlingar är balansering och rening av vårt energifält. Kristallvibrationer skapar positiv resonans i kroppens celler och bidrar till läkning på alla nivå: den andliga, emotionell, mentala och fysiska.

Det rekommenderas ofta av Andväsen att ta ett kristallbad för att ballansera, rena och återställa vår energi som första steg i behandlingen eller som förberedelse för nästa steg. Kristallernas vibrationer skapar välgörande resonans i vattnet i våra celler och vävnader och främjar därmed healingprocessen.