John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Läkande krafter

I Casa Dom Inacio de Loyola helas man på flera nivåer: den fysiska, mentala, emotionella och andliga. Många andliga sökare kommer till Casan för att utvecklas andligt och genom sitt andliga arbete med Entiteternas hjälp helas från svara sjukdomar. Många förstår att en väg till healing och andlig växande går igenom förståelse av att bakom den fysiska sjukdomen döljer sig själslig lidande. När själen helas följer kroppen med. Många av besökare får en insikt att helande kräver förändring av uppfattning om sig själv, sin omgivning och det förflutna.

Genom kontakt med dig själv; närvaro i tanken och känslan åstadkommer du din healing genom att arbeta tillsammans med Entiteterna. Om din avsikt är att läkas på djupet så kommer det att ske. De som fullföljer sina behandlingar märker ofta med en gång en förbättring, medan det för vissa kan ta litet längre tid. Det tar flera månader innan kroppen kommit upp på en sådan nivå att ytterligare en behandling kan ske.

    

Helande är en mycket individuell process och beror på flera faktorer som personlighet, inställning och öppenhet för healing, att acceptera det sätt som det helande arbetet utförs på och beror också på hur långt sjukdomen är kommen. Vävnaderna kräver tid för att läkas, cellerna för att återbildas och nästan alla behöver förändras andligt. Några måste förändra sin omgivning, sin kost eller livsstil. Andra måste förändra inställning till sin omgivning och till sig själva. För många är det fysiska inte det viktigaste utan uppvaknandet; insikten att livet har flera dimensioner och att detta fysiska liv endast är en möjlighet för oss att utvecklas och höja upp vår själ.

Flera sätt används i Casa för att allas behov i den helande processen ska mötas och för att förstärka den.