John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Natur

Abadiania ligger på högplatå omgiven av gröna dalar och kullar bevuxna av den typiska för centrala Brasiliens platåurskog Cerrado. Cerradon är för övrigt Brasiliens näst största biotop. Efter halvårs torka är kullarna bruna och börjar bli gröna i oktober/november igen. Lite senare på året kan vi njuta av blomster prakt i alla möjliga färger på både buskar och träd. Vägen till Casa fortsätter sedan till en utsiktplats ditt många går för att njuta av utsikten och solnedgången. Vägen fortsätter neråt och går genom cerrado.

Runt Abadiania finns många vattenfall av alla storlekar men de flesta besöker vattenfall Cachoeira de Lasarus som är Casans heliga plats där vi som kommer ditt ber och får en rening på alla nivå: den fysiska, mentala, emotionella och andliga.