John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Om mig – Träffa John of God tillsammans med mig

Träffa john of God tillsammans med mig för din livsupplevelse och healing

Jag heter Maria Dahlström och är godkänd guide  av Casa de Dom Inacio de Loyola sedan år 2009. Jag kom till Casan 2008 för egen healing och planerade stanna i Abadiania så där  2 – 3 veckor. Det blev 6 månader. En vecka innan hemresan – den 13 april, min födelsedag – kände jag något, en förändring i min inre; jag började befrias från något som länge hållit mig fånge. Jag påbörjade en resa till friheten, min värld vidgades. Mina fysiska och emotionella problem började läckas. I början av 2010 efter flera år av problem läcktes min höft och rygg.

Jag var och fortfarande är oerhört tacksam för den fantastiska hjälpen som jag fått av Entiteter och John of God. För att utrycka min tacksamhet önskade jag att alla skulle få samma möjlighet för läkning från sina sjukdomar och problem som jag har fått. Min önskan infriades när jag 2009 fick tillåtelse av Entiteten att bli Casaguide.

Sedan dess organiserar jag flera resor om året i små grupper för att kunna ge alla som reser med mig en personlig omsorg och vägledning. Jag finns till hands för dig under hela din vistelse i Abadiania. Redan förre resan och under vistelse här tar jag hand om många praktiska detaljer för att du, så mycket som möjligt ska kunna fokusera på dig själv; på dina upplevelser och processer för att maximera din healing.

Min roll som Casaguide och syfte med mitt arbete är att inspirera dig i ditt inre arbete, ge dig råd och vägleda dig i Casans regler och procedurer. Jag är med dig varje gång när du träffar John of God och stödjer dig i alla steg av din healingprocess för att du ska få ut mesta möjliga av din vistelse här.

Jag befinner mig största delen av året i Abadiania för att kunna hjälpa dig just när du behöver det; med din resa och med healing på distans.

Reseinfo mm hittar du på www.johnofgodhealingresor.se

Personliga frågor svarar jag på maria@johnofgodhealingresor.se

Kontakt

mail: maria@johnofgodhealingresor.se

Maria Dahlström: 0708740294 även WhatsApp 

Skype: maria.dahlstrom

Ha tålamod om jag inte svarar, förmodligen är jag upptagen i Casan eller med någon som behöver min hjälp. Jag återkommer så fort jag kan.