John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Casabesökare berättar

Resan var mycket givande den har gett mig insikter om livet och om mig själv och jag är tacksam för att ha fått vara med.

En resa som var omvälvande o healande. Jag hade då ett hjärta som var lite oroligt mest hela tiden med extraslag o ett tråkigt EKG. När jag kom hem så försvann dessa symtom o sista läkarbesöket så ifrågasatte min hjärtläkare om jag överhuvudtaget hade haft en hjärtinfarkt. En fantastisk förändring som jag är tacksam över varje dag.

HealingtriangelFör fyra månader sedan skickade jag mitt foto till dig. Därefter steg för steg började repareras olika område i mitt liv, som jag bad om i min bön. Allt annat i mitt liv började också förbättras. Jag kände tydligt när de Goda Andarna kom och gjorde det otroliga arbetet med mig. I den här processen upplevde jag svåra stunder också. Jag förstår att mer arbete kommer att krävas av mig innan jag blir helat helt. Jag förstår nu att de Goda Andarna kommer att följa mig igenom livet om jag ber om det, jag är övertygat om det. Jag behöver hålla kontakten med dem genom bön och meditation. Jag hade positiv inställning till Healing Triangel och önskade av allt mitt hjärta att få hjälp, jag trodde att jag får hjälp. Trots det är jag mycket överraskat och mycket tacksam. Nu önskar jag bara att få komma till Brasilien och hoppas att det sker inom kort.

Vi har er att tacka för livet!!
Vår dotter har sedan BB reagerat på i princip allt ätbart och luftburet. Hon fick knapp på magen för att hon slutade äta, då hon vart sjuk av allt, redan vid 10 månaders ålder. Sen dess har hon sondats med en blandning av aminosyror på burk och glutenfri bäbisgröt blandat med risdryck.
Sveriges skickligaste allergologer och gastroexperter har rådfrågats men utan resultat. Hon har reagerat så kraftigt på tex gräs att om vi passerade någon som klippte gräs, svimmade hon inom 30 minuter,magen svällde upp som en ballong och det började skumma ur munnen, så vi fick åka ambulans.
I fjol vår blev vi tvingade att testa henne mot pälsdjur, för att allergidagiset skulle läggas ner. Det resulterade i 2 veckors kräkningar, så kraftiga att hon förlorade medvetandet och fick vara inlagd på dropp.
Jag har letat svar precis överallt. I mitt sökande fick jag det till mig att en viss John of God skulle kunna hjälpa, googla på honom…Jag kom då i kontakt med Maria.
Maria sa att vår flicka skulle få bäst hjälp av en distansoperation.
Vår dotter genomgick den behandlingen för ett år sen och har sen dess inte haft EN ENDA allergisk reaktion!!
Nu återstår att hon ska tordas börja äta igen,förstå att hon inte blir illamående, men vi har fått livet tillbaka!
TACK FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA!!! Tack alla inblandade i hennes helande. Nu kan vi åka och hälsa på vänner som har djur, eller cykla obehindrat. Förr kunde vi bara cykla i regn, då vi var helt säker på att ingen klippte gräset. Vi har till och med skaffat kanin och hon har varit i stallet flera gånger. Nu kan jag erbjuda henne ALLT som vi äter och säga att hon tål och det är ok. En vacker dag så äter hon och vi får plocka bort sonden på magen. Vi är inte där än, men vad gör väl det när min dotter är frisk!!!!
/En mycket stolt mamma till en blivande 4 åring

Det mottagande vi fick var över allt förväntan. Vi kom tillsammans jag min man och min dotter. För oss alla var det framförallt en resa inåt. Vi fått så mycket hjälp av vår guide, Maria. Alla tre har vi gott igenom en omvandling, har fått många insikter. Jag kom med en svår artros. Efter bara en vecka kunde jag sträcka på mitt ben i knä, det kunde jag inte göra på länge. Vi njöt av att vara i trädgården och ta bad då och då i swimmingpoolen. Det var så välgörande. Stor tack.

IMGP0171 - Kopia

Det jag fick uppleva i Abadiania var ett mirakel, redan efter första vecka slutade jag använda morfin, för första gången när jag kom hem hade jag kunnat sluta med alla mina mediciner. Hela sommaren var en njutning av att var dag vakna pigg och kunna vara ute och pyssla i trädgården utan att smärtorna kom tillbaka. Då lovade jag mig att om smärtorna skulle komma tillbaka så ska jag åka tillbaka, så de inte går tillbaka till vad det var.

Maria som guide var mycket hjälpsam och motiverade oss. Lätt att prata och förstående, Tar sig tid för alla som behöver stöd och hjälp. Maria hinner ta sig tid med alla. God stämning som Maria har skapat.

Min upplevelse av resan går inte att beskriva. Jag har fått en gåva som fick resa. Jag är på nytt föd, jag är gladare och lyckligare. Jag vill krama alla och säga att jag älskar er och att allt ordnar sig. Jag trodde att två veckor var för långt. Nu två veckor efter vill jag inte resa hem.  Man bör stanna i tre veckor eller längre om man kan. Här på Casan finns det så mycket kärlek och riktig healing. Alla borde göra den här resan även om man är frisk.

Jag är mycket nöjd med resan som varit en synerligen speciell, eftersom det var resa i mitt inre. Vi, jag och min man var lite vilsna från början men med hjälp av Maria lotsades vi rätt. Du har funnits med överallt där vi behövt dig. Otroligt bra, vilken vägledning. Tack

Jag fått lov av Entiteten att göra en surrogatoperation till min mamma i Sverige. Fick sitta i operationssalen tillsammans med andra ”vanligt opererade”. Under operationen tänkte jag på henne hela tiden. Det tog mindre än en timme. Efter 24 timmar kontaktade jag henne. Hon frågade mig hur länge det har pågått och innan jag hann svara så hon ” i 45 min hade jag tunga ögonlock och var trött”. Efter ett par timmar gick hon på toa och kände sig lite tjockt i halsen. Hon harklade sig och harklade upp levrat blod. Just då skrämde detta henne men hon var lugn sedan. Vi båda är övertygade att detta härleds till den operation hon fått.

IMGP0565

Jag väntade att göra min andra operation. Jag såg många svårt sjuka runt omkring mig. Säkert cancer, MS och andra allvarliga sjukdomar. Då jag sluter mina ögon och försöker koncentrera mig på meditation är det de bilder jag får med mig. Vilken lidande tänker jag, stakars människor, flera av dem är döende och mitt i detta sitter jag med mitt som inte är lika allvarligt. Har jag rätt att ta plats här? Jag drabbas av ångest med hårt dunkande hjärta och ytandning. Just då känner jag någon som vidrör min vänstra arm, lösgör höger arm från hjärtat och känner på min arm. Vad var det tänker jag och i samma ögonblick får jag beröring på min hand och min handled. Då förstod jag och jag började gråta och all ångest var borta och jag kunde fortsätta med meditationen. Efteråt kan jag säga att denna beröring inte är lik någon annan jag varit med om förut. Jag är helt säker att det var andeväsen som tröstade mig och hjälpte mig.

mårgon i trädgårdenFör mig har det varit en väldigt stark och omtumlande upplevelse. Jag blev väldigt påverkad av de andliga operationerna, tagen på ngt sätt. Efteråt har det öppnat upp känslor i starka processer som gett mig stora insikter som jag är väldigt tacksam för. Likaså att sitta i current har varit väldigt stark, energier som vibrerar på och i kroppen. Det har känts otroligt helande. Jag är tacksam att jag har haft dig som guide. Du har varit väldigt stödjande och engagerad, har haft tid när man velat prata eller fråga ngt.

Mycket fint stöd i arbetet här och med frågor till Entiteten. Bra med individuella samtal!

Genom att Maria funnits där och gett stöd på många sätt med frågorna till Entiteten mm med även praktiskt, har jag känd mig trygg och kunnat fokusera på mitt inre jobb.

Just det att Maria har funnits tillgänglig hela dagen från frukost till kväll har känts väldigt bra.