John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Healing via foto

I fall du inte kan resa till Casa de Dom Inacio i Abadiania, Brasilien själv kan du lämna ditt foto till någon som reser till Casan eller maila det till mig: maria@johnofgodhealingresor.se och via fotot få hjälp med ditt problem.

Det kan gälla hälsa både fysisk och psykisk, problem av andlig natur, relationer, ekonomi, ditt arbete, ect. Du kan be om guidning i livet. Varje gång du mailar eller skickar med någon din bild meditera och be med fokus på den helande kraften i ca en vecka. Det finns två alternativ att helas via foto:

Healingtriangel

 

 

Healing Triangeln, en kraftplats i Casan – ditt foto tillsammans med en beskrivning av det du ber om placeras i den Heliga Triangeln i Casan.  All healing i Casan är kostnadsfri men du behöver donera pengar för de kostnader som innebär att trycka ut foto och betala en liten summa för personen som gör jobbet. 

 

 

Passiflora Blomma Välsignade Örter –  Du kan få örter speciellt programmerade via ditt foto. Örterna är torkade och pulvriserade passionsfrukt blommor i kapslar. Du behöver vara öppen att ta emot healeangkraften och fortsätta att tacka för Entiteternas hjälp varje gång du tar örter (En kapsel två gånger om dagen, morgon och kväll). Du måste vara beredd att följa föreskrifter när du tar örterna, dvs: ingen alkoholhaltiga drycker och ingen peppar för hela tiden du tar örterna (cirka 40 dagar).  Örterna postas till din adress. All healing i Casan är kostnadsfri men du behöver donera pengar för de kostnader som innebär att trycka ut foto, köpa välsignade örter och posta dem till din adress samt betala en liten summa för personen som gör jobbet.  

 

För healing via foto behöver du maila till mig eller lämna till någon som reser till Casa de Dom Inacio följande:

·      Senaste foto, helst hela kroppen, i vita eller ljusa kläder, vanliga kläder är ok

·      Fullständigt namn

·      Födelsedatum

·      Vistelseadress

·      Problem/sjukdomsbeskrivning i några ord.

Brev till Gud – Ett ytterligare alternativ att helas är att du skriver ett brev till Gud. Att börja med kan du tacka för allt du fått i livet, människor omkring dig, det du uppskattar mest här i livet och gläds med. Beskriv din livssituation, vad du går igenom och vad du behöver hela, t.ex. din kropp och själ, ditt liv, dina relationer, ekonomi, etc. Be om helande från din sjukdom och be om guidning i livet för att utvecklas. När du skriver det fråga dig själv, vad din själv mest längtar efter och be om det. Tacka sedan för hjälpen och skriv att du kommer att göra ditt bästa för att hjälpa dig själv och även andra så att vi alla lever ett rikt liv, ha det vi behöver och lever i god hälsa.

Hur ditt brev ser ut, hur långt det är har ingen betydelse. Du kan skriva ett långt brev med många sidor om du känner för det eller kort. Öppna bara ditt hjärta och låt orden flöda.

Det här alternativet kan du kombinera med Healing Triangel eller Välsignade Örter. All healing i Casan är kostnadsfri men du behöver donera pengar för de kostnader som innebär att trycka ut brevet, och betala en liten summa för personen som gör jobbet.