John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Det finns många sätt att helas

På vägen från Casan träffade jag Patrick. Han berättar att när han kommer till Abadiania  går han inte som vi alla andra till Casa för att träffa Entiteten eller meditera i Current.  Han sopar Casagatan. Det gjorde han även vid min viställse här i höstas. Han syns gående längs gatan med sopkvast, skyffel och skottkära. Han sopar, plockar upp skräp och drar upp ogräs. Nyfiken frågade jag varför han gjorde det. Han tyckte att det är hans bidrag till Casan och sin egen personlig och andlig utveckling. Karma yoga skulle man kunna säga.

    

Jag läste en gång om en man som var professionell gatustädare. Med varje kvastdrag tänkte han att han sopar bort från sitt inre negativa tankar och känslor, bekymmer, allt det som var obekvämt i hans liv. Efter några år sådan personlig utveckling kände han att livet blev lättare ljusare och mycket bättre än tidigare. Positiva tankar ersatte de negativa glädje ersatte sorgen och bekymmer försvann. Istället för problem fått han utmaningar, han ändrade sitt sett att se på livet, han såg det från den ljusa sidan och plötslig blev allt ljusare.