John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Abadiania

Abadiania är en liten stad på ca 15 000 invånare. Staden ligger på högplatå 1000 meter över havet. I närheten av Casa finns några små caféer och restauranger och en del små butiker som säljer kläder och kristaller – stenar och smycken. Vid Casan finns en liten butik där du kan köpa välsignat vatten, böcker, kristaller och andra suvenirer.

Temperaturen varierar under året mellan torrperiod – från maj till oktober och regnperiod – oktober/november till april mellan 23 – 30 grader på dagen och den kan förändras snabbt. På natten är svalare och kan bli ca 15 grader under torrperioden, särskilt från juni till augusti. Mornar och kvällar kan vara rätt svala. Under regnperioden förekommer ofta häftiga regn-, och åskskurar med däremellan soligt och varmt väder. Se väderprognos på: http://vader.svt.se/Vaer.aspx?ID=10733770

 I Abadiania bor alla gäster i små gästhus (pousada) som ligger på mellan 5 och 20 minuters avstånd från Casa. Det finns också hotell som ligger lite längre från Casan. Alla hotell är enkla och rena och det är bara människor som kommer till Casa som bor där. Maten i alla hotell serveras tre gånger om dagen, som buffé och förutom kött, fågel och fisk inkluderar alltid vegetariska rätter.

 Det är gott om taxibilar i Abadiania. De syns på gåtor eller står och väntar vid Casan. Du kommer eventuellt att behöva resa med taxi från Casan till hotellet – det kostar 10 BRL och till vattenfallet – tur och retur kostar 25 RBL.

Det bästa sättet att ringa hem är genom Skype och WhatsApp.  

  

Abadiania     Abadiania i blom