John of God

Den mest kraftfulla healern i vår tid

«

»

Resor år 2019

Inplanerade resor år 2019

15 – 27 apr

 7 – 19 oktober

18 – 30 november

23 dec – 4 januari

Reseinformation

Du är välkommen att maila till maria@johnofgodhealingresor.se för mer information angående resan till Casa de Dom Ignacio i Brasilien.

Flygbiljett

Våra resor pågår i 12 dagar. Pga. att flygningar inte alltid passar kan du komma 1-2 dagar tidigare och resa hem 1-2 dagar senare. Du kan boka en längre resa om du vill stanna längre tid vid Casa de Dom Inacio.

Priserna på flyget brukar vara högre under högsäsong som större helger och semestertid. Priset kan även ändras vid höjning av flygskatter och vid större valutaförändring.

Du är mycket välkommen att anmäla dig till resan. I högsäsonger som påsk och jul är flygpriserna lite högre, vilket påverkar priset för hela resan.

Anmäl dig

Gör din resa med erfaren guide. Anmäl dig med en klick här:  maria@johnofgodhealingresor.se   När sidan öppnar sig var vänlig och skriv ditt namn och vilken datum du är intresserad av att resa. Inom kort återkommer jag med information.

Kontakt

Mobil : 0708-740 294, även WhatsApp  

E-post: maria@johnofgodhealingresor.se

Skype: maria.dahlstrom

Hotell

En viktig del av vår upplevelse och möjlighet till läkning är vår yttre omgivning. Därför har jag med omsorg valt ut det mycket omtyckta hotellet i Abadiania – Pousada Camino Encantado. Här finns relativt stora och ljusa rum, en vacker trädgård, en pool samt utsikt över en grönskande dal som kallas här för Cerrado och är II biotop efter Amazonas, ett unikt naturområde i världsklass. Allt detta är utöver den standard som finns i Abadiania. På pousadan serveras tre måltider om dagen. Till varje måltid serveras juice, vatten, te, varm choklad och kaffe som alla resenärer har tillgång till hela dygnet. Hotellet är beläget ca 10 min gångavstånd från Casa de Dom Inacio. Mer info finns på: hotel

Kan du inte resa till Abadiania i Brasilien men behöver helas kan healing via foto vara en bra alternativ till healingresan. Du kan även börja med distanshaling om du planerar resa om några månader.